» Persoonlijk Contact

» Advies op maat

» Flexibel en Snel

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vanuit het mooie stadje Buren proberen wij voor al onze klanten de service en kwaliteit in een hoog vaandel te houden. Wij bieden onze diensten en goederen aan zowel de particuliere klant, eenmanszaken en het midden klein bedrijf. Dit kan variëren van een herinstallatie van uw notebook tot het aanleggen van high end Wi-Fi oplossingen. Daarnaast zijn wij niet merk gebonden en maken geen deel uit van een inkooporganisatie. Hierdoor kunnen wij u altijd een persoonlijk en onafhankelijk advies geven.

Reparatie

Wij repareren notebooks, computers en printers uitsluitend met originele (OEM) onderdelen. Alles uiteraard met factuur zodat deze eventueel ook doorgestuurd kan worden naar uw verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud

Voor (preventief) onderhoud bent u ook bij ons aan het juiste adres, wij bieden onderhoud op afroep als ook servicepakketten voorzien van preventief regulier onderhoud aan uw notebook, computers, NAS servers, servers en printers.

Verkoop

Advies is bij ons kosteloos en op uw situatie gericht. Wij nemen hier graag samen met u de tijd voor om alles door te nemen.