Welkom bij TD Computers Buren

Altijd overal online en toegang tot uw bedrijf

Bereikbaar op ieder apparaat

Altijd up to date!

Zoekt u een vast aanspreekpunt voor alle ICT?

Voor een (drukke) ondernemer is het wel zo makkelijk als er één vast aanspreekpunt is voor alle ICT en internet gerelateerde zaken.
Daarin kunnen wij u voorzien, samen met een gedegen en eerlijk advies, goede service en natuurlijk een zeer compleet dienstenaanbod.

ICT voor ondernemers

 

Bent u op zoek naar een systeembeheerder, een partij die de netwerk bekabeling regelt of u kan helpen met telefonie? Eigenlijk zoekt u een specialist die voor u alle zaken omtrent ICT uit handen neemt. TD Computers Buren beschikt over deze specialisten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen. Met één contactpersoon, één telefoonnummer en één website al uw ICT-behoeften en wensen binnen handbereik.

Zo simpel kan het zijn

Volgens het principe “Zo simpel kan het zijn” geeft TD Computers Buren de mogelijkheid om alle ICT behoeften onder te brengen bij één partij: Alle ICT zaken kostenefficiënt, helder en overzichtelijk ingericht voor grote en kleine ondernemingen.

Van advies tot onderhoud

Wij richten ons niet enkel op levering en installatie van hard-, software en online toepassingen, maar verzorgen we in overleg met onze relaties complete oplossingen die wij vervolgens voor u onderhouden en beheren.

Neem contact met ons op

» Persoonlijk Contact

» Advies op maat

» Flexibel en Snel

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:30

Zaterdag / Zondag Gesloten