Monitoring en Beveiliging

» Persoonlijk Contact

» Advies op maat

» Flexibel en Snel

Onderhoud en monitoring op afstand (voor de consument)

Problemen met uw computer lossen we snel voor u op. Maar liever voorkomen we ze! Op afstand houden we uw computers en laptops in de gaten. Gaat er iets mis, dan krijgen we hier meteen een signaal van. We kunnen het probleem dan snel oplossen en uitval voorkomen, mocht dat niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met u op.

Onze software zorgt ook dat updates van Windows, Office en andere software automatisch geïnstalleerd worden.

Daarnaast wordt er maandelijks een schijfopruiming uitgevoerd, wordt er overbodige software verwijderd en voeren wij een opstart optimalisatie uit.

Beveiliging en Antivirus

Voor de beveiliging van uw pc is goede antivirussoftware heel belangrijk. Wij gaan nog een stap verder. Met managed antivirus controleren wij continu de status van de antivirussoftware. Updates installeren we automatisch en we voeren elke week een volledige scan uit. Functioneert de software niet goed? Ook dan ondernemen wij actie!

Installatie

De installatie doen wij, we sturen een linkje toe die u mag downloaden en uitvoeren. Met deze software kunnen wij op de achtergrond de software installeren die nodig is voor het pakket. Dit kunnen wij natuurlijk ook doen voor u.

Kosten

De kosten van het Monitoring pakket bedragen € 99,- per jaar.  Die vooraf betaald dienen te worden.