Telefonie

Kies voor onze mobiele abonnementen of vaste telefonie oplossingen

Verbeter uw communicatie met moderne telefonie! Krijg heldere gesprekken, flexibele opties en kostenbesparende oplossingen voor uw bedrijf.

82655 SNOM D865 1

Klaar voor de toekomst? Ontdek telefonie voor jouw bedrijfsgroei!

Bedrijven kiezen steeds vaker voor VoIP om hun communicatie te verbeteren. Met VoIP, oftewel Voice over IP, bel je eenvoudig via internet. Het is dé moderne oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattend telefoniepakket.

Onze partners

Wij zijn de juiste keuze in vergelijking met andere aanbieders!

Als totaalaanbieder zijn we er voor zowel ZZP’ers als het MKB met al hun ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om hosting, webdesign, werkplekbeheer of telefonie, wij bieden het allemaal aan – en dat alles in eigen beheer.

Leiders op het gebied van innovatie

Dienstlevering op nummer een

Unieke oplossingen voor jouw bedrijf

Neem contact op

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor zowel vaste als mobiele telefonie! Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, profiteer van onze op maat gemaakte oplossingen en geavanceerde communicatietechnologieën voor al uw zakelijke behoeften.

Diensten *

Bellen:

0344 - 227 727
Storingsnummer: 0344 - 227 729*

* Ons storingsnummer is bedoeld voor bedrijfskritsche storingen, indien u belt en het betreft een niet bedrijfskritische storing dan zal er € 100,- ex BTW in rekening gebracht worden.

Op zoek naar antwoorden? Blader door onze veelgestelde vragen!

Staat je vraag er niet tussen? Geen zorgen, bel of mail ons direct!

Wat is VoIP en hoe werkt het precies?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Het maakt telefoongesprekken mogelijk via internetverbindingen in plaats van traditionele telefoonlijnen. Geluid wordt omgezet in digitale signalen en via internet verstuurd naar de ontvanger.

Welke apparatuur heb ik nodig om VoIP te gebruiken?

Om VoIP te gebruiken, heb je IP-telefoons, headsets, adapters of softphones nodig, afhankelijk van je voorkeur.

Is mijn internetverbinding geschikt voor VoIP?

Voor een goede VoIP-ervaring heb je een stabiele, snelle internetverbinding nodig. Een goede up- en downloadsnelheid en een lage latentie zijn essentieel voor heldere gesprekken.

Zijn er specifieke VoIP-functies die mijn bedrijf kan benutten?

VoIP biedt een scala aan functies, zoals voicemail-naar-e-mail, conferentiegesprekken, nummerherkenning, doorverbinden en meer. Deze functies kunnen de efficiëntie van je bedrijf verbeteren.

Hoe zit het met de beveiliging van VoIP-telefonie?

Beveiliging is cruciaal. VoIP heeft beveiligingsmaatregelen zoals encryptie om gesprekken te beschermen tegen afluisteren en andere cyberdreigingen.

Kan ik mijn huidige telefoonnummers behouden bij de overstap naar VoIP?

Ja, in veel gevallen kun je je bestaande telefoonnummers behouden. Een VoIP-serviceprovider kan helpen bij het proces van nummerportabiliteit om je nummers over te zetten naar het VoIP-systeem.